HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd
HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd

Kleine luchtreinigers geschikt voor kleine ruimtes

Op zoek naar een kleine luchtreiniger die binnenshuis gemakkelijk van plaats verwisseld kan worden? Rigoglioso heeft verschillende kleinere luchtreinigers die geschikt zijn voor kleine ruimtes tot 20 m² en allen over een HEPA-filter beschikken. Met dit type-filter kunt u ervan uitgaan dat de ook de fijnste stofdeeltjes en nare geurtjes uit de lucht worden verwijderd. Ideaal dus voor ruimtes waar weinig tot geen ventilatie is en als u in de nacht om welke reden dan ook uw ramen liever gesloten houdt, maar ’s ochtends in een frisse kamer wakker wil worden.

Kleine luchtreinigers

10 m2 / 27 m3
15 m2 / 40 m3
20 m2 / 55 m3

Vervangingsfilters 

Waar kan ik kleinere luchtreinigers gebruiken?

De compactere luchtreinigers worden door gebruikers voor verschillende ruimtes gebruikt. In de praktijk merken wij dat de kleinere apparaten voor de volgende ruimtes gebruikt worden:

  • Op kantoor;
  • Flexplekken;
  • Toiletten;
  • Slaapkamers;
  • Keukens zonder afzuigkap;
  • Op plekken in huis waar huisdieren zich het meeste begeven (bij de kooi of slaapplek).

Welke kleine luchtreiniger is het meest geschikt voor u?

Om de meest geschikte kleine luchtreiniger te kiezen, hebben wij voor u in een tabel per product aangegeven wat de verschillende eigenschappen zijn. Afhankelijk van de plekken waar u het apparaat wil zetten en de momenten wanneer u het wil gebruiken, kunt u met het overzicht de beste beslissing nemen.

Wilt u bijvoorbeeld vooral tijdens uw nachtrust het apparaat aanzetten? Kies van de voor de reiniger met een lager geluidsniveau. Voldoet het apparaat aan uw gewenste geluidsniveau, maar is het niet geschikt qua toepassingsgebied of is de ruimte continue stoffig (meer luchtvolume nodig)? Overweeg dan om meerdere van dezelfde type luchtreinigers (die het minste geluid maken) in de kamer te zetten.

Voordelen kleine luchtreinigers

Naast de verschillende eigenschappen van de luchtreinigers, hebben Rigoglioso’s kleine luchtzuiveraars ook overeenkomsten. Alle apparaten beschikken over:

Meeste gestelde vragen over luchtreinigers

Zijn sommige details van de producteigenschappen voor u onduidelijk? Klik op FAQ om de meest gestelde vragen omtrent luchtreinigers te lezen. 

U vindt daar onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is ROHS-certificering?
  • Wat is het toepassingsgebied van een luchtreiniger?
  • Wat is de luchtvolume van een luchtreiniger?

Ervaringen met luchtreinigers

Benieuwd hoe gebruikers Rigoglioso’s luchtreinigers ervaren? Klik op luchtreiniger reviews om de reviews van onze klanten te lezen.

Rigoglioso’s kleinste luchtreiniger

Benieuwd hoe Rigoglioso’s kleinste luchtreiniger werkt en eruitziet? Bekijk de productvideo van de GL2103

Video afspelen over rigoglioso-gl-2103-kleine-luchtreiniger