HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd
HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd

Luchtreinigers review

Wij hechten erg veel waarde aan de mening en de feedback van onze klanten. Daarom vragen wij onze klanten na aanschaffing om een luchtreiniger review achter te laten. Op deze pagina kunt u er enkele lezen.

Karin
Eenvoudig in te stellen en geen lawaai

“Het is gemakkelijk te gebruiken, mijn katten en ik vinden het geweldig! Ik heb hem naast de kattenbak geplaatst. Het werkt heel goed en vermindert ongewenste geurtjes. Ik raad het ten zeerste aan voor degenen die een kat hebben.”

Bastiaan
Stil en solide
“Ik heb dit filter gekocht vanwege het formaat en het uiterlijk. Er dreef veel stof in mijn kamer. Nadat ik de luchtfilter ging gebruiken, waren de vezels verdwenen, net als mijn neusallergie en jeuk.”
Marco
Zie foto’s! Werkt goed voor stof en huidschilfers van huisdieren
“Ik ben redelijk allergisch voor stof, huidschilfers van huisdieren, pollen, etc. Om hierbij te helpen, heb ik de Rigoglioso luchtreiniger gekocht voor in mijn slaapkamer, de enige kamer met vloerbedekking. Na ongeveer een week deze luchtreiniger te hebben gebruikt, merkte ik echt een verschil met mijn allergieën. Na een paar maanden kon je aan de filter zien dat het zijn werk deed. Top product!”
Jeanine
Heel stil, werkt prima!
“Zeer snel aangekomen! Uiterst blij met hoe stil het is in alle standen! Alle andere luchtreinigers die ik heb gebruikt, waren te luid en waardoor ik hoofdpijn kreeg. Dat is bij de luchtreiniger van Rigoglioso niet het geval.”
Samir
Handig voor op kantoor tijdens Corona
“Tijdens Corona ben ik toch soms genoodzaakt om met mijn collega samen op kantoor te werken. Om te zorgen dat onze ruimte zo veilig mogelijk is en blijft om te werken hebben wij besloten om deze luchtreiniger aan te schaffen. We hebben direct gemerkt dat de lucht prettiger is om in te ademen (minder stoffig op kantoor). En het is een prettig idee dat wij het risico om het virus te verspreiden kunnen verkleinen.”
Hein
Goed verpakt en doet z’n werk
“De luchtreiniger kwam zeer goed verpakt en is van hoge kwaliteit. Ik heb deze luchtreiniger gekocht omdat we onlangs naar een nieuw appartement zijn verhuisd en er hing een geurtje. Dankzij deze luchtreiniger was deze vieze geur snel weg.”
Anne-marie
Blij met aankoop
“Onze oude luchtreiniger was kapot en was op zoek naar een compactere, stillere, efficiënte HEPA-luchtreiniger voor de slaapkamer. Deze kleine witte luchtreiniger kwam binnen in een ongelooflijk goed verpakt pakket, zeer stevige bouwkwaliteit, de filter zat in de machine, je hoeft het alleen maar uit de verzegeling te halen en opnieuw te installeren. Vrij eenvoudig in te stellen. Het werkt goed. Het bedieningspaneel is mooi en werkt als een zonnetje. De slaapstand is stil, we kunnen de luchtreiniger nauwelijks horen draaien.”
Chris
Frissere lucht het hele jaar door
“Ik heb er een in mijn woonkamer en een in mijn slaapkamer en ik kan echt het verschil in luchtkwaliteit merken als ik ze gebruik. Wanneer ik tijdens corona visite ontvang zet ik de luchtreiniger in de woonkamer aan. Dit geeft het bezoek ook een fijn gevoel.”
goedkopere luchtreiniger
Anouk
Ideaal voor in mijn kapsalon
“Ik heb meerdere kleine luchtreinigers aangeschaft voor in mijn kapsalon. Zo kan ik tijdens corona veilig en verantwoord verder met mijn werk. Het bied uiteraard geen 100% bescherming maar alle beetjes helpen in deze tijd.”
Dorien
Compact en mooi ontwerp
“Ik heb de GL2103 van Rigogliosa gekocht voor op onze slaapkamer. Maakt nauwelijks geluid en doet zijn werk goed. Inmiddels al een vervangingsfilter gekocht, deze was makkelijk te vervangen.”