HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd
HEPA filters
Veilig betalen met iDeal
Voor 18u besteld, morgen verzonden
14 dagen bedenktijd

Stille luchtreiniger

Op zoek naar een stille luchtreiniger voor in de slaapkamer of voor op kantoor? Met luchtreinigers die onopgemerkt de lucht in de ruimte om je heen filteren, blijft uw nachtrust gezond en de concentratie van medewerkers op de vloer ongestoord. Rigoglioso heeft voor mensen die behoefte hebben aan geruisloze luchtzuiveraars een selectie met stille apparaten.

Stille luchtreinigers

10 m2 / 27 m3
20 m2 / 55 m3

VervangingsfiltersĀ 

Welk geluidsniveau wordt aangeraden voor stille ruimtes?

De meeste luchtreinigers hebben meerdere standen, waardoor de apparaten verschillende geluidsniveaus bereiken. De hardste stand van een luchtreiniger is het meest effectief. Om een betrouwbaar beeld te krijgen van de geluidsniveaus, geven wij daarom aan wat het maximale geluidsniveau is van de luchtreinigers. Is het maximale niveau alsnog te hoog voor u? Houd in gedachte dat de luchtreinigers zachtere standen hebben en dus ook minder geluid produceren zodra u kiest voor een rustigere stand. De stille luchtreinigers van Rigoglioso bereiken een geluidsniveau tot maximaal 30 decibel.

In onderstaande tabel geeft Alpine aan waar 10, 20 en 30 decibel mee vergelijkbaar is.

Aantal decibel

Geluid

Voorbeeld geluidĀ 

10

Onmerkbaar

Papier dat valt

20

Erg stil

Studieruimte op een school

30

Te horen

Gefluister

Kleine luchtreinigers produceren het minste geluid

De kleinste formaten Rigoglioso luchtreinigers maken het minste geluid, daar staat tegenover dat de grotere apparaten geschikter zijn voor omvangrijkere ruimtes. Houd bij het kiezen van stille luchtreiniger, dus ook rekening met oppervlakte die gereinigd moet worden. U kunt in plaats van een grote luchtzuiveraar bijvoorbeeld ook twee kleine luchtreinigers aanzetten op een lage stand. Lees op de pagina kleine luchtreinigers meer over de compactere apparaten.